Arki

Vuoden 2017 suosituimmat postaukset

Vuosi vaihtui uuteen. Tammikuussa on tullut aika vilkaista kertaalleen menneeseen ja listata viime vuoden luetuimmat postaukset Äetin blogista.

Viime vuonna tapahtui blogissa paljon kaikenlaista. Siirryttiin Bloggerista Starboxiin, muutamaa kuukautta myöhemmin tein ensimmäisen yhteistyöpostaukseni. Seurasi toinen ja kolmaskin. Vauvavuoden aiheuttama sumu alkoi hiljalleen haihtua vuoden loppua kohden ja vanha innostus käsitöihin alkoi nostaa jälleen päätään. Vuoden loppuun mennessä blogissa oli pyörähtänyt piirun alle 50 000 lukijaa. En ehkä ole mikään Stella Harasek tai Anna Pastak, mutta tämäkin lukijamäärä riittää mainiosti nostamaan niskavillat hiukan pörhölleen.

Kiitos siis lukijoille, kun täällä olette käyneet.

Mitä vuoden aikana sitten tuli tehtyä? Mitä te luitte eniten?

No, katsotaan. Listaan mahtui viime vuoden 7 luetuinta postausta:

1. Diy unisieppari (3424 lukijaa)

Huhtikuussa keksin kokeilla unisiepparin askartelua ja innostuinkin niiden tekemisestä kovasti. Kevät tekee taas pikkuhiljaa tuloaan ja joulun tieltä pois siivottu sieppari etsii kotona paikkaansa parhaiden auringonsäteiden saalistamiseen.

2. Diy Kynttiläteline (2515 lukijaa)

Lokakuussa rakentelin tuikkutelineen isältä saaduista lusikoista ja lankunpätkästä. Tällä hetkellä teline odottelee korjausta, sillä se jäi hiljattain kakkoseksi törmäyksessä miehen hartian kanssa. 

3. Harmaa nallemyssy (2359 lukijaa)

Lokakuun alussa alkoi neuleinto pikkuhiljaa palautua ja tulin neuloneeksi itselleni mukavan myssyn Kristel Nybergin ohjeella. Myssy on edelleen yksi suosikeistani, mutta valitettavasti se on maistunut turhan hyvin perheen kissalle.

4. Hohtava panta (2184 lukijaa)

Marraskuussa neuloin itselleni pikaprojektina pannan, johon inspiraatio tuli instagramia selatessa. Panta on nyt päässyt useita kertoja käyttöön ja malli on osoittautunut oikein mainioksi. Suosittelen! Ohjenuorat löydät blogitekstistä.

5. Mukautuva-huivi (1837 lukijaa)

Lokakuussa tein Pyöröpuikon kanssa yhteistyön, jonka tiimoilta arvottiin Mukautuva-huivin ohje ja lankakakku. Huivi oli tekniikaltaan minulle ensimmäinen, mutta ei kyllä jää viimeiseksi.

6. Pehmeät joululahjavinkit (1667 lukijaa)

Joulukuussa kysyin neuvoa pehmeisiin paketteihin Facebookin neulontaryhmästä ja ryhmä vastasi. Syntyi listaus sen hetken kuumimmista neuleohjeista.

7. Joulupuu munakennosta (1663 lukijaa)

Vuoden viimeiseksi jääneessä postauksessa rakennettiin joulupuu munakennoista ja muusta ylijäämämateriaalista. Munakennoja jäi vielä, joten stay tuned, jatkoa saattaa seurata.

 

Kovin käsityöpainotteiselta näytti tuo suosituimpien lista, vaikka blogissa muitakin aiheita toki käsiteltiin. Käsityöt ovat pikkuhiljaa vallanneet alaa blogista, sillä mielelläänhän sitä rakkaasta harrastuksesta kirjoittelee. Katsotaan mihin suuntaan blogin tyyli vuonna 2018 muuttuu.

Onko sinulla ehdotuksia tai toiveita?

Ensi kertaan,

Toodles!

Ps. jos juttu miellytti niin painahan tuota tekstin alla olevaa pientä tähteä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *